Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bike Courier Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Inchiriere bicicleta electrica MTB Eljoy Revolution 1 zi
130 lei
Brand
Econic One
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bicicletele Eljoy / Econic One sunt dotate cu un motor Bafang integrat in butucul rotii din spate, cu o putere continua de 250W, si maxima de 500W iar capacitatea bateriei este de 500Wh. Bateria se incarca fie montata pe bicicleta, fie demontata printr-o simpla rotire de cheie.
Bicicletele de oras sunt cu roti de 28′, cu anvelope de strada Continental cu latime de 1.75 inch cu protectie anti-pana, sunt dotate cu aparatori de ploaie, lumini fata / spate, sonerie. Au 9 viteze, suficient cat pentru cele mai abrupte strazi din Brasov. Sunt dotate cu furci telescopice SR Suntour NEX, adaptate rularii prin oras, cu o cursa de 60mm.
Bicicletele HardTail de Mountain Bike de la Eljoy sunt dotate cu roti de 29 de inch, cu anvelope Continetal XKing cu balonaj de 2.4 inch. Transmisie Shimano Deore cu 10 pinioane, cu schimbator Deore cu Shadow+, pentru o stabilitate mult mai mare a lantului.  Cu frane Shimano Deore hidraulice pe disc de 180mm pe fata si 160mm pe spate si cu furca Suntour Raidon Air cu cursa de 100mm.
Capabile de orice drumetie in zona Brasovului.
Din Gura in Gura